Verantwoord zonnen

Z|onsensatie is lid van Stichting Verantwoord ZonnenZonsensatie zonnestudio's zijn lid van de vereniging Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ). SVZ is de brancheorganisatie voor de zonnebranche.

Samenwerking Verantwoord Zonnen geeft voorlichting aan de consument over zonnen. De branchevereniging bevordert de kwaliteit en veiligheid van het zonnen op de zonnebank met het opzetten en stimuleren van de Code voor Praktijkuitoefening, interne voorlichting aan leden en het bieden van en motiveren tot opleiding van het personeel van zonnestudio’s.

Daarnaast is SVZ gesprekspartner voor de overheid en andere partijen als het gaat over regelgeving, handhaving en zelfregulering. SVZ is een actief en gewaardeerd lid van de Europese koepelorganisatie van de zonnebranche. Aangesloten zonneondernemers maken zich samen met SVZ sterk voor een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur.

Ga naar svzinfo.nl voor meer info

Zonsensatie: zon verantwoord

Bij Zonsensatie krijg je altijd persoonlijk advies en kan er desgewenst een persoonlijk bruiningsprogramma voor je opgesteld worden.

Verantwoord zonnen staat voorop bij zowel Zonsensatie als Ergoline. Zo komt er uitsluitend UV-A en UV-B uit Ergoline zonnebanken en niet de schadelijke UV-C. Door de hoge dosis UV-B heb je bovendien nog langer plezier van je kleurtje.

 

Tips & AdviesEen informatiefolder met tips en advies over zonnen en zonnebanken ligt klaar bij elke Zonsensatie studio bij jou in de buurt!

Download hier de folder